© 2009 - Zwemadvies Nederland

Zwemadvies Nederland

Effectiviteit in de zwem- en recreatiebranche

Referenties

"Voor professionele en op maat gemaakte trainingen is Zwemadvies Nederland zeer zeker een betrouwbare partner. Het unieke concept waarmee ze werken, is een aanwinst voor de zwem- en recreatiebranche".

Remco Claassen, directeur ADVANCE Leadership Development B.V.


"Veiligheid voor onze gasten staat voorop. Samen met Réne Hendrikx van Zwemadvies Nederland hebben we een trainingsprogramma opgesteld om het toezicht van onze binnen- en buitenzwemgelegenheden nog beter te maken.

Proffesioneel, ervaren maar vooral praktisch ingericht zodat onze medewerkers er
direct mee aan de slag kunnen."

Recreatiepark TerSpegelt.


"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, zijn verschillende zaken. De meest bedrijven blijven steken bij het eerste en vergeten dus het laatste. Onze ervaring is dat Zwemadvies Nederland dit wel waar maakt en daarmee dan ook een positieve uitzondering in de branche is".

Directie Zwemschool De Abeel


"Door de training is ons personeel zich meer bewust van het belang van goed toezicht in het zwembad. Doordat ze nu meer als team opereren zijn de taken beter op elkaar afgestemd. Zoals een van onze medewerkers zei: Eén team, Eén taak"!

Park- en accommodatiemanager Camping De Paal*****


"Een aanrader voor iedere organsiatie die belang hecht aan kwaliteit en veiligheid binnen de zwem-en recreatiebranche."

Unitmanager zwembad Landal het Vennenbos Landal Greenparks


"Als team kunnen we nu aan de slag om onze gezamenlijke doelstellingen te verwezenlijken. De training heeft ons zeker doen inzien welke verantwoordelijkheid er van ons allemaal verwacht mag worden".

1e Zwembadmedewerker Libéma vakantiepark Beekse Bergen


"Het unieke trainingsconcept van Zwemadvies Nederland heeft tijdens de tweedaagse training op een humoristische wijze onze medewerkers van het begin tot aan het eind weten te boeien."

Functioneel leidinggevende sportcomplex De Schop, gemeente Asten


"Ik vond mijn werk al super, maar mijn motivatie is door deze dag alleen nog maar gegroeid. Nu aan het eind van het hoogseizoen kijk ik al weer uit naar het volgend seizoen".

Deelneemster trainingen "veilig en klantgericht" en "effectieve teams".