© 2009 - Zwemadvies Nederland

Zwemadvies Nederland

Effectiviteit in de zwem- en recreatiebranche

Werkwijze

Zwemadvies Nederland werkt volgens een eigen ontwikkeld concept. Dit concept is gebaseerd is op persoonlijke ervaringen opgedaan in de zwem- en recreatiebranche. Natuurlijk is het concept afgestemd op de wensen en eisen die overheid stelt aan het werken in de zwem- en recreatiebranche. Ook de kennis en vaardigheden van de verschillende opleiders in het land zijn hierin opgenomen. Door de jarenlange ervaringen opgedaan in de zwem- en recreatiebranche, zal men tijdens de trainingen ingaan op de valkuilen en succesfactoren waarmee de deelnemers in de praktijk te maken krijgen.

Door de theorie te koppelen aan praktijkvoorbeelden zullen de deelnemers op een interactieve wijze door de trainingen geleid worden. Hierdoor ontvangen de deelnemers zoveel handvaten dat zowel de kwaliteit, als de effectiviteit en efficiŽntie op een positieve manier beÔnvloed worden.

De praktijkgerichte manier van de trainingen, bijscholingen en opleidingen hebben een hoog interactief karakter. Op een eigenzinnige wijze, vol met passie, muziek, lol en beeldmateriaal laat Renť de deelnemers op een boeiende en confronterende manier de kunst van succes ervaren.

Het trainingsprogramma wat aangeboden wordt is zo samengesteld dat onze klanten dit zelf naar eigen wensen en dus op maat kunnen samenstellen.