© 2009 - Zwemadvies Nederland

Zwemadvies Nederland

Effectiviteit in de zwem- en recreatiebranche

Zwemadvies Nederland

Zwemadvies Nederland is een organisatie die gespecialiseerd is in het geven van trainingen, bijscholingen, lezingen en opleidingen voor mensen die werkzaam zijn in de zwem- en recreatiebranche. Door het volgen van onze trainingen en/of bijscholingen zullen zowel de medewerkers op de werkvloer, als de leidinggevende binnen de organisatie op een betere, efficiŽntere en plezierigere manier werkzaam zijn binnen de eigen organisatie.

Initiatiefnemer van deze snel groeiende organisatie is Renť Hendrikx die persoonlijk jarenlange ervaring heeft opgedaan in het werken voor zwem- recreatieparken. Zelf was hij jarenlang verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers in een van de grootste recreatiebaden van Nederland. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de aansturing en bijscholing van een team zwemonderwijzers die gezamenlijk zorgde voor een kwalitatief hoog nivo van de zwem- en bewegingslessen.

Enkele van de grote geheimen achter de successen die hij behaalt tijdens zijn trainingen vinden hun oorsprong bij het korps commandotroepen. Doordat hij daar zijn groene baret behaald heeft, weet hij als geen ander wat de kracht is van goed functionerende teams. Doordat hij deze kennis in zijn trainingen weet over te brengen aan de deelnemers zullen deze op een andere manier met elkaar gaan samenwerken, waardoor de efficiŽntie en effectiviteit van deze teams positief beÔnvloed zullen worden.